Sari la conținut

De ce sa angajezi videograf la nunta ta?

De ce sa angajezi videograf la nunta ta?

Dacă o fotografie valorează cât o mie de cuvinte, cât valorează un video de nuntă? Mulți ar spune „și mai mult”, mai ales în ziua nunții voastre. Alții ar putea susține că nu merită cheltuiala și că fotografiile sunt suficiente.

Intrați pe Facebook pe grupuri de mirese și veți vedea aceeași întrebare pusă de nenumărate ori. Este important să am videograf la nunta? Iar răspunsurile de la fostele miresele sunt destul de des aceleași. Aproximativ 50% dintre mirese spun ceva de genul „A fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut”. Altele 45% spun: „Nu am angajat un videograf și este cel mai mare regret al meu.” Și apoi un mic procent va spune că nu au angajat videograf și sunt, de asemenea, mulțumite de decizia luată.

Dacă nu sunteti 100% hotărâți să angajați un videograf de nuntă vă dau 5 motive care să vă ajute în luarea deciziei:

Mișcare și sunet

Fotografiile oferă o imagine a momentului în timp, dar filmarea nunții surprinde atât mișcarea, cât și sunetul. Cu un video de nuntă, vei putea auzi primele cuvinte ale soțului cand te va vedea pentru prima dată în rochie de mireasă. Veți putea auzi emoția din glasul vostru când spuneți „DA”. Veți putea privi primul vostru sărut ca soț și soție și aplauzele părințiilor când ofițerul stării civile vă declară căsătoriți. Să nu uităm de emoția primului vostru dans și mișcările uimitoare de dans ale bunicii. Pentru cât de frumoase și artistice pot fi fotografiile, ele nu pot capta mișcarea sau sunetul – ceea ce face ca un film de nuntă să fie o necesitate.

Emoții

Este foarte important să angajați un videograf profesionist care să nu capteze doar materialul brut din ziua nunții, ci să-l editeze pentru a crea un film emoțional, care să povestească cu adevărat povestea nunții voastre de la început până la sfârșit . Veți râde, veți plânge – iar filmarea nunții vă va face să retrăiți ziua nunții voastre.

Nu veți vedea totul – dar un videograf de nunta va putea captura totul

Ziua nunții voastre va trece foarte repede și din păcate nu veți putea vedea totul. De exemplu, nu veți putea vedea emoția fetiței cu flori care merge spre altar. S-ar putea să nu-i vedeți pe părinții voștri dansând, voi fiind ocupați cu ceilalți invitați. Dar un videograf va surprinde toate aceste momente și voi le veți putea urmări ca și cum ați fi fost în fața acțiunii.

Impărtăsiți experiența

Un videograf de nuntă poate încărca filmarea nunții pe platforme precum YouTube sau Vimeo. Acest lucru vă permite să împărtășiți videoclipul de nuntă cu cei dragi. Videograful poate, de asemenea, să creeze videoclipuri scurte (highlights/trailer/preview) pe care să le puteți distribui pe rețelele sociale. Astfel membrii familiei sau prietenii voștri care nu au putut participa la nuntă vor putea vedea cât de bine v-ați distrat sau ce clipe intense ați trăit în acea zi minunată.

Încă o data și încă o dată

Chiar daca nu puteți agăța pe perete filmarea de nuntă sau să o vedeți în fiecare zi cum ați putea să priviți fotografiile, vor exista momente speciale pentru a viziona și pentru a retrăi momentele din ziua nunții voastre. Vizionarea filmului nunții voastre va face o ocazie specială și mai specială.

Dacă doriți și alte argumente recomand să mă contactați, să ne vedem la o cafea și să vă arăt ce înseamnă cu adevarat să aveți un videograf la nunta voastră.